divendres, 13 d’abril del 2012

Curset d'amigurumis... day #1

Avui era el dia!!! Que quin dia? Com que quin dia? Doncs el primer dia del curset d'Amigurumis! Que no us ho havíeu apuntat a l'agenda? Aaaaixxx...

Les ganxetes s'ho han currat molt! Ens han preparat uns kits xulíssims amb tot el material necessari per fer un amigurumi o, com en el meu cas, per fer els primers passos en el món del ganxet! (Perdoneu la qualitat de la foto, però és que tinc la càmera desapareguda i només em queda el mòbil per documentar el dia a dia...)



Doncs sí, m'ho he passat molt bé! M'ho he passat... ganxet! I he patit una mica, però gràcies a la paciència de les ganxetes, sobretot de la Maria la cosa ha anat prenent forma... una forma així indefinida, estranya... però única, haha, em sembla que sóc amb diferència l'última de la classe!

Per cert, què passa quan anem a Andorra? Que ens hi trobem a algú... Què passa quan anem a l'Ikea? (ja sigui el de Badalona, el de l'Hospitalet o el de... Barakaldo) Doncs que també ens hi trobem algú! I què passa quan t'apuntes a un curset d'amigurumis a Tarragona!!!?? No cal que us ho digui, oi Elena?


PD. Encara no he decidit què faré amb aquest rectangle de punts impossibles i tan remono que m'ha quedat!

6 comentaris:

  1. quin post més bonic! Nosaltres també vam sortir molt contentes de les alumne tan eixerides que heu vingut. Pensava que tu i l'Elena venieu juntes. M'encanten aquestes casualitats!
    continua practicant amb aquesta mostra, si t'atreveixes pots provar de fer els augments i les disminucions que hi ha explicades al dossier.
    La setmana que ve més i millor!
    una abraçada

    ResponElimina
  2. Si que anaves forta, no sabies ganxet i de cap a l'amigurumi?? Així m'agrada els reptes quan més grans més satisfacció aconseguir-los, ànims i a practicar!!

    ResponElimina
  3. Hola!! Sóc companya teva del curs d'amigurumis, la que al principi estava al teu costat i tampoc en tenia ni idea. Tens raó, va ser genial! i FELICITATS per el bloc, és encantador!!

    ResponElimina
  4. Aix gràcies a les tres, ahir a la nit vaig practicar una mica més, però he tornat a començar perquè tenia uns punts una mica estranys... ja em direu divendres si encara ho he espatllat més! Per cert, l'helicòpter no em va costar tant!!!

    ResponElimina
  5. holaaaa!!!
    veus com no costa??? m'alegro que estiguessiu tan bé! nosaltres també vam estar-ho! :)
    segur que no ho has espatllat... i si no t'ho desfaré el pròxim dia! jajjajaja!
    és broma!!!
    Continua practicant, ja veuràs com li aniràs agafant el fil (mai millor dit)

    ResponElimina
  6. Nooooooooooooooooooooooooooo!!! No m'ho desfacis, hahaha, que n'ets capaç!

    ResponElimina