diumenge, 8 d’abril del 2012

Crafty ladies'night!

El títol ho diu tot! Vetllada estupenda i productiva amb la Whitey: pizza i coc casolans, la peli i les crispetes de rigor i després...

1. Hem improvisat uns porta-espelmes amb reixa metàl·lica de corral, filferro i un pot de vidre de iogur! De moment n'hem fet dos (no teníem tanta gana per buidar més pots de iogur... i això que eren de xocolata!!!) però en farem uns quants més per guarnir els sopars d'estiu sota la morera... Només hem necessitat unes tenalles per tallar i modelar el filferro, és fàcil i ràpid!


2. I després encara hem tingut esma (i això que eren quarts de dues de la nit... ai, aquest jovent!) per agafar l'agulla! La Blanca ha fet dos titelles de dit: un pingüí i un gatet monissíssims per l'Ïu i jo he improvisat un mocador pel cap amb una tela molt xula i que té molts i molts anys! He agafat un mocador de castellers de model, l'he embastat i l'he cosit amb la màquina i apa... a lluïr-lo!


Bé... que acabeu de passar una bona Setmana Santa, com heu vist la meva no ha sigut massa productiva ni a nivell acadèmic ni de costura, però he descansat força i he compartit molts moments fantàstics amb gent fantàstica! Demà descansarem i prepararem la setmana, que ja sabeu el què passa amb les tornades!

Bona tornada!

1 comentari: