dilluns, 26 de març del 2012

Res especial...

però sí necessari, és el que estic fent ara. Fa uns mesos vaig fer una bossa i em va quedar pendent cosir-hi el biaix per dins perquè quedés una mica més polit. Fa mandra fer aquestes coses... però la faig anar bastant aquesta bossa i ara començava a esfilagarsar-se (que és una paraula que no sé si existeix fora de casa ma mare, però allí sí, hehe) i em sabia greu, de manera que he posat fil a l'agulla i l'he embastat. Així també vaig practicant, que és del que es tracta.

Aquesta és la bossa que vaig fer, és molt senzilla de fer, però clar, era la primera que feia. Em pensava que no aguantaria massa i el fet és que la faig anar bastant i algun dia ha anat bastant carregada. Suposo que també deu influir el fet que la folrés per dins, suposo que ha quedat més forta...




Li vaig afegir una butxaca interior amb cremallera per posar-hi les claus o el mòbil.


I el que he fet avui, que ha sigut cosir el biaix per dins:



I, per avui,... eso es todo amigos!

Que passeu un bon dilluns de primavera!

4 comentaris:

  1. Molt xula la bossa. Jo em dic Muns de segon cognom, quines casualitats, oi?

    ResponElimina
  2. Gràcies!! El primer comentari d'algú que no conec personalment, jaja, què guai! Doncs sí, quina casualitat. Per cert, m'encanta el teu 'estic fent' que tens al bloc, perquè jo també faig mil coses alhora (més senzilles clar) i m'ha fet gràcia!

    ResponElimina
  3. Hola em dic Marta i he vist que t'has fet seguidora del meu blog. Moltes gràcies!!M'encanta la bosseta!! On podria aconseguir aquesta tela vermella amb topets blancs?? Un petó!!

    ResponElimina
  4. Hola Marta... encantada! Doncs he descobert el teu bloc gràcies al Dídac, el teu cosí, que avui ha vingut a dinar a casa, feia segles que no ens veiem! Fas uns trastos xulíssims, quina gràcia! Jo fa poc que he començat amb això de la costura i estic recopilant les petites coses que he fet... aquesta tela la vaig comprar a Tarragona, en una botiga de teles que hi ha a la plaça del Mercat però ja en fa un parell d'anys! Em sembla que l'he vist en un altre lloc però no recordo on... Ja miraré si és a la merceria on vaig habitualment. Una abraçada!

    ResponElimina