divendres, 6 de desembre del 2013

Vinga a començar coses...

i a deixar-les a mitges!!! Començo a pensar que potser necessito una mica d'ajuda o teràpia o algo, hehe... cada vegada vull fer més coses però n'acabo menys! Deu ser l'època i la manera com se succeeixen els esdeveniments i els encàrrecs últimament... aviat hauré de fer un parèntesi (de nou) i llavors sí que tindré una acumulació important de coses a mitges...

Per això intento evitar de començar res més, però és que el pitjor no és començar una cosa físicament, sinó que el teu cap la comenci... i no te la puguis treure del cap... quines robetes, com ho faràs, si ho tens tot per començar,... és pitjor això que no pas desar en un calaix alguna cosa que has deixat inacabada. Almenys això és el que em passa a mi, perquè el meu cap no s'atura, mai, encara que no tingui prou temps... de vegades, abans d'adormir-me aprofito aquell temps pensant en les coses que vull fer.

De projectes a mitges tinc el Minion de l'Ïu... des de principis d'agost (vergonyós) i no sé què em passa que no l'acabo... el més difícil, com sempre, ja està fet. Però en pic m'assalten un parell de dubtes sobre com acabar-ho ja estic perduda. Potser es deu a que en un principi volia que fos una aplicació per un coixí i després vaig decidir que seria un nino... no em decideixo sobre com acabar-lo.



I de projectes nous que no estan ni començats però que pel que veig el meu cap em farà començar encara que tingui el Guerau enganxat al pit, hi ha la manteta d'activitats del Guerau i els bufs amb unes bufandes polars que vull reciclar perquè estan gairebé noves i no les fem anar... les vull forrar amb una tela bonica.

Aquestes són algunes de les teles que vull fer anar per la manteta d'activitats... els vaig comprar per fer uns coixins per l'habitació dels nens, però al final hem repintat i la decoració ha canviat una mica. També tinc unes anelles de plàstic que vaig comprar a l'Abacus, són de K's Kids i de color blau, verd i vermell. L'únic que necessito és la boata, que no sé si en tinc prou i una tela antilliscant per sota... però això ho miraré quan tingui la part de dalt feta, perquè així sabré la quantitat que he de comprar de cada cosa.


Suposo que té lógica que aquests dos projectes em corrin una mica de pressa mentalment, perquè si no els faig ara:
1. la manteta no té molt de sentit fer-la molt més tard, perquè és per nadons de pocs mesos, i
2. si no faig ara els bufs polars, al març potser ja no caldrà que els faci...

I allò del Minion, és que ja és personal!!! Pobre Ïu, des de l'agost veient-lo!!!

Saps què et dic!? Que m'hi vaig a posar!!! I si cal el prenc i l'acabo a l'hospital, hahaha...

Ja us ho faré saber ;)

2 comentaris:

  1. Hahaha... quina alegria em fa saber que no soc l'única que te un cap que no para de persar coses. Tinc més coses pendents al meu cap que en la meva caixa de UFOs.

    El minion es molt maco, jo el que faría seria fer-li la part de derrera i cosir-lo. Potser ja ho has pensat, pero si vols fer un nino es el millor, o si no vols engrescar-te molt posas a la part de derrera una tela de diferent cololr i ja tens el nino-coixí.

    Petonets

    ResponElimina
  2. Hola Monica... Gràcies! Si el més fort és que la part del darrera ja estava començada!!! No tinc excusa hahaha... no sabia si cosir-lo a mà o a màquina... encara no ho sé, però ahir m'hi vaig posar i ara sí que no se m'escapa!!! A mà... decidit ;)

    ResponElimina