dissabte, 2 de novembre del 2013

Un punt de llibre per la primah!

Fa setmanes que volia fer alguna cosa per la meva cosina Laia, que feia molt de temps que no veia... potser des de l'agost, i que avui he retrobat pel dinar de Tots Sants. Al setembre va ser el seu aniversari, de manera que encara tenia més ganes de fer-li encara que fos un detallet, però entre que no ens vèiem i que he estat atrafegada amb mil coses, no havia tingut massa temps per decidir què fer-li.

Un d'aquests dies que he estat rebuscant idees per internet vaig trobar-ne una d'interessant i assequible pel poc temps que tinc: un punt de llibre. Ho vaig veure al bloc de l'Anna: http://lacreativitatdelanna.blogspot.com.es/ i de seguida em va agradar la idea.

Ma cosina és mestra i se'm va acudir de fer-li un punt de llibre una mica més gran, que serveixi per un llibre de text, que són més grans que els llibres de lectura normals, et voilà...


No sé si al final haurà resultat massa gran però trobo que va bé per aquest tipus de llibres... o massa infantil, però ella és mestra d'infantil... crec que li ha agradat ;)


Avui, a última hora, hi he fet els últims retocs, perquè ahir ja no vaig tenir temps! De fet, fins i tot els panellets els hem hagut de fer avui al matí!!! Crec que no els havíem fet mai tan tard!

Apa, que acabeu de passar un bon pont... o cap de setmana!

2 comentaris:

  1. T'ha quedat molt bonic aquest punt de llibre!!
    Tens un regalet al meu blog: http://agoodteacherneverstopslearning.blogspot.com.es/2013/11/one-lovely-blog-award-premi-one-lovely.html

    ResponElimina
  2. Oooohhh Txell, moltes gràcies, quina il·lusió!!!
    :*

    ResponElimina