dijous, 4 d’octubre del 2012

Cuineta de cartró

Més cuinetes... una idea senzilla per passar la tarda. Fa uns dies vaig improvisar una cuineta amb una capsa de bolquers que tenia per llençar, és el que passa quan s'acumula el reciclatge...

El fet és que a l'escola em van dir que a l'Ïu i als seus companys els agrada molt la cuineta, que hi juguen molt. I se'ns va acudir fer-n'hi una per Nadal... però clar, fer una cuineta de cara i ulls requereix el seu temps i primer vaig voler comprovar si hi jugava.

Els primers dies només jugava amb la cuineta, potser per la novetat. I ara hi segueix jugant bastant, de manera que la cuineta té tots els números per ser el regal de Nadal!

Aquesta cuineta provisional és bastant senzilla i fàcil de fer, només heu de parar compte si treballeu amb els nens al voltant perquè necessitareu tisores, cúter, etc.... Jo ho vaig fer quan l'Ïu dormia i la sorpresa va ser més gran, perquè com que ho va veure acabat li va fer molta gràcia.

Vaig inspirar-me en algunes idees que vaig trobar per internet, algunes de molt molt xules, però com que sabia que és una cosa provisional no hi vaig voler dedicar massa temps ni diners. El resultat és que de diners no me'n vaig gastar gens... vaig arreplegar la fireta de plàstic de casa ma mare i quatre coses més que teníem per casa i aquest va ser el resultat:


No es veu però al lateral dret hi ha uns penjadors per penjar el cullerot i els estalvis. Al davant hi vaig fer un forat i hi vaig posar unes cortinetes, a mode d'armari, o nevera, o el que sigui que ell s'imagina que és...

I per si us n'agafen ganes o no sabeu què fer amb la vostra capsa de bolquers o amb algun moble vell que estàveu a punt de llençar, aquí us deixo més idees que vaig trobar a la xarxa, n'hi ha de molt originals!!!






http://bricolaje.facilisimo.com/cocinas-de-juguete

Quan tinguem la cuineta definitiva acabada ja us ho faré saber ;)

Apa, a treballar!

4 comentaris:

  1. Muns, em sembla una idea fantàstica i segur que t'ho devies de passar genial fent-la ! I que bé que s'ho deu passar ell ... Un Ferran Adrià a la vista ? Per Reis estaré pendent de veure la que li estas fent !!

    ResponElimina
  2. Que bo Muns!!! Ho trobo una idea genial que primer hagueu provat si hi juga. Moltes vegades som compulsius comprant coses ( parlo per mi) i després ni s'ho miren!!! I si aquesta cuineta de cartró ja em sembla genial, no em vull ni imaginar com serà la que li fareu per Nadal, si al final es converteix en el regal. Estare al cas! Una abraçada!!!

    ResponElimina
  3. Doncs sí, m'ho vaig passar força bé... i l'Ïu va al.lucinar bastant. I això de la compulsivitat... potser no ho portem escrit als gens (o sí, que no ho sé) però estem immersos en una societat tan 'matxacona' que costa desaccelerar i adonar-te de que ja has entrat a l'espiral... el que passa és que com que ara no tenim un duro i les coses estan com estan ens ho pensem dues vegades, no? Hehe, apa, bon diumenge! :***

    ResponElimina
  4. Genial! quina cuineta més original! molt bona idea! una abraçada!

    ResponElimina