dimarts, 2 d’octubre de 2012

Cuinetes i cosetes!

És el que tenen els caps de setmana plujosos... que et distreus amb qualsevol cosa!

Fent fideus xinesos segons la recepta de la mamma...


... improvisant un coc sense llevat... o sigui: una coca ¬¬ ...


... i experimentant amb crestes de pollastre al curri al forn! Com diu l'Ïu: bonissíssim mama! :DDesprés de tantes hores tancats cuinant, jugant, cosint i pintant...

 

... diumenge va sortir el sol i... la lluna!!!


Encara no he acabat el que vaig començar a cosir, però tinc intenció d'acabar-ho aviat. Es tracta d'un matalàs i una caseta per la Mitxi i la Burri. El matalàs ja està acabat però la caseta no, ja ho penjaré quan ho enllesteixi i quan trobi el peu per cremalleres, que no sé on para i m'he quedat a mitges!!!

I avui dilluns, encara encomanats d'aquest crafty weekend hem improvisat uns marcs de cartró per l'habitació de l'Ïu. Feia temps que em rondava pel cap fer-ne un parell o tres per la seva habitació i com que aviat portaran el 'llit gran' (i desarem la cuna!!!) he aprofitat per anar-los preparant.

Els he fet amb un cartró molt dur que costa una mica de tallar però que és molt consistent. Els he donat la forma per a formats 10x15, 11x15 i 13x18 i els he forrat amb uns papers de regal que feia molt de temps que guardava! M'agraden tant aquests dos papers que em sabia greu fer-los anar per embolicar!

Et voilà!

Ja us els ensenyaré quan els hagi penjat!

Que passeu una molt bona setmana!2 comentaris: