dijous, 19 de desembre del 2013

Discs de lactància reutilitzables

Ahir m'hi vaig posar, vaig improvisar uns discs de lactància amb cotó i tovallola. No són exactament com els dels tutorials que vaig trobar per internet, però vaig decidir fer-ne uns quants de prova amb el que tenia a casa... et voilà!


Aquests dos parells són un pèl més petits que els discs de lactància que venen a les farmàcies...



... la resta són de la mateixa mida.






Són molt fàcils de fer, jo de fet he anat per feina i no m'hi he entretingut massa.

Si em van bé en faré més... tot això que m'estalvio tu! I a més són més alegres (una característica molt important en els discs de lactància, ho sé xDDD) i ecològics!

Una altra cosa que sempre he volgut provar, tant amb l'Ïu com ara amb el Guerau, és de fer bolquers de tela, però és una de les coses que sempre he acabat deixant de banda, i això sí que ha de ser la bomba, una mica més incòmode al principi, però sembla que en pic t'hi acostumes van bé, que l'estalvi és (d'això no cal convèncer ningú) exagerat i que a més és molt més ecològic (malgrat el debat que hi ha amb tot el tema a l'hora de rentar-los... que si gastes en aigua i detergent, etc).

:*

1 comentari:

  1. Montse, ja estàs a la recta final! són molt alegres aquests discs de lactància, sí! jo vaig anar a lo facil ...
    Espero que tot vagi mooooooolt bé i que ben aviat puguem veure al nou membre de la familia! Ànims i que tinguis un bon part!
    Bones Festes!
    Muuuuuuuuuuuak!!!!!!!

    ResponElimina