dimecres, 30 de juliol de 2014

N'hi ha que cusen...

i n'hi ha que organitzen festes... i últimament sóc més d'aquestes!

L'última la vam celebrar diumenge, una Baby Shower per a la Vane, que espera un nen, el León, per a mitjans d'agost!!! Això ja està aquí!!! Feia moltes setmanes que teníem la festa al cap i anàvem preparant cosetes, i com més la posposàvem, més cosetes preparàvem... un no parar, vaja.

Però, com sempre, el resultat final paga la pena, i la cara que va posar ella, també ;)

Com veureu, el jardí de casa seva era el lloc ideal per fer la festa per la quantitat de detalls únics que té: camins de pedra, un estany amb nenúfars de veritat, fanals,... que li donen un toc vintage a l'espai. Només calia aprofitar aquests tocs originals i acompanyar-los de la decoració adequada...


Els pompons grocs, que ja han esdevingut un clàssic aquest estiu...


a joc amb les flors grogues que esquitxen el jardí.El paisatge lingüístic de la festa el vaig fer en les seves tres llengües: el castellà, l'alemany i el català, els pastissos són els de la seva mama, que és una artista :) i les galetes són de l'Ïu!!!Un palet reciclat per a fer el fons del photocall, amb el nom del nen en unes lletres de fusta blanca i uns molinets de paper scrap.


El raconet del llibre de dedicatòries, també fet amb papers scrap i cartró,


la portada del qual va servir per a decorar els cartells i cartellets de la festa!


I els detallets per a les assistents... un punt de llibre fet de roba i feltre.

I per acabar, el racó a l'ombreta pels petits, al costat de la piscina...

  
D'aquí a poc coneixerem el León!!! Quines ganes!!!

1 comentari:

  1. És divertit però alhora estressant això de preparar festes! Segur que amb tots aquests detalls serà una benvinguda perfecta! Felicitats.

    ResponElimina