dimarts, 15 d’octubre del 2013

Les bates del cole :)

Una entrada només per les bates del cole, sí... exagerat!? Noooo...

La meva intenció era fer-li la bata del cole jo mateixa, aquest estiu, però he estat força atrafegada i ha sigut una de les coses que ha quedat per fer. Primer em sabia una mica de greu, perquè em feia il·lusió fer-li una bata de retalls d'aquests xulos que queden per casa, però quan vaig saber que en realitat s'havien de portar 3 (!!!) bates al cole, diguem que ja no em va saber tan de greu... 3!!!?? En sèrio!!!??

Doncs res, m'he limitat a tunejar-les una mica i au...

A la bata de classe li vaig treure les butxaques que portava de sèrie i en vaig fer unes amb la versió verda de la tela Barnslig de l'Ikea, que m'encanta. Li vaig brodar el nom en groc perquè no tenia el mateix color de verd, més endavant li faré en verd, que ressaltarà més...


La bata de la pintura tenia ganes de pintar-la amb l'Ïu, perquè total... acabarà plena de pintura igualment... Em feia gràcia utilitzar pintura de roba, però vaig veure'n el preu de cada pot i per la poca quantitat que en necessitava vaig trobar que no valia gaire la pena. Però vaig trobar una alternativa, una mena de ceres grans, que en realitat és tempera sòlida (de la marca Instant), de molt fàcil aplicació, fet que sol ser un punt a favor quan fas alguna cosa amb un nen de 3 anys ;) Ell va pintar la part del darrera, que m'encanta com ha quedat... a veure, no us espereu res espectacular que té 3 anys... també va posar el seu nom al davant (... vaaaale, el vaig ajudar a fer la "U") i vam fer el contorn de les mans a les butxaques... L'únic que potser també faré és canviar-li els botons blancs per botons de colors.



A la bata del menjador, que no farà anar massa perquè s'hi queda de manera molt puntual, li vaig afegir aplicacions amb el seu nom i les siluetes d'un joc de coberts. Com que la bata de classe també és blava, així la diferenciarà...




I em sembla que pel que fa a les bates ja està, hehe...

El que també li he fet ha sigut el tovalló, a joc amb la bosseta de l'esmorzar que ja li vaig cosir per la llar fa un parell d'anys... vaig tenir una mica de feina amb les aplicacions del tovalló, no n'havia fet mai de tant petites, haurem de practicar ;)



Apa, que passeu una molt bona setmana

:*

2 comentaris:

  1. Oohhh Muns! Són divertidísismes! M'encanten! una abraçada. Montse lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Hola Muns,
    estava buscant idees per fer a les bates de pintura i menjador del meu nen (també té tres anys) i t'he troibat.
    Casualment els reis li han passat una caixa de temperes d'aquestes sòlides que dius de la marca instant, però el meu dubte és si rentant em marxarà. Ja em dirà el què.
    Felicitats pel bloc!!

    ResponElimina