dimecres, 30 d’octubre del 2013

Preparats i preparades?

Perquè aquí n'hi ha uns quants i unes quantes que ja ho estan...

El Pol,

... l'Ariadna,

... l'Àfrica,

... el Biel,

... la Núria

i l'Ïu, que ha recuperat el conjunt de l'any passat!

Les fotos estan una mica deslluïdes, és el que té el sol de tardor, que és molt maco... quan es veu!





Que tingueu una bona castanyada!

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Estic en aquell moment

... en el qual t'adones que encara que no sigui el primer embaràs vas tan o més cansada que amb l'anterior. Que no és com si el primer embaràs m'hagués immunitzat contra el cansament... M'estic mentalitzant de moltes coses: que els caps de setmana són més per descansar que per celebrar, que potser ara ja hi ha coses que no hauria de fer, de que sí... que definitivament estic més maldestre del que ja sóc habitualment, que no sóc tan ràpida i que de fet potser tampoc no ho vull ser, que moltes coses que abans em motivaven ara més aviat m'atabalen i de moltes altres coses... I he de reconèixer que costa una mica d'acceptar tot això, però ja queda menys i la tardor, aquest temps més de recolliment, potser també hi ajuda.

Ha estat una setmana estranya: amb un dia de vaga escolar entremig, molt de sol, algunes trobades, coc i piruletes, truita, xips de moniato i nuggets casolans, un parell d'incursions al parc, en Jack Gebrat i en Nemo i la Dori, temps per descansar i la primera celebració de la castanyada a una granja-escola!















I ara... tornem-hi, que no ha estat res ;)

dilluns, 21 d’octubre del 2013

De mica en mica...

... s'omple la caseta!

Us recordeu de la caseta de fullola que vaig començar al juliol i que vaig deixar a mitges?

Doncs l'he recuperat i aviat estarà acabada. Hem posat parquet, hem enrajolat el bany i la cuina, hem fet una terrasseta amb escaletes i hem ajardinat la resta del terrat, hehe...






Només em queda fer una valla pel terrat i pintar la part de fora!

Bé, i encara falta l'habitació dels pares i del bebè, però vaja, com us deia: de mica en mica ;)

Torna a ser dilluns!!??? No sé si és la nova dinàmica del cole dels nens grans o l'últim trimestre d'embaràs o... les dues coses alhora, però les setmanes vooolen!!!

Doncs res, que passeu una bona setmana :*

dissabte, 19 d’octubre del 2013

Conjunt per al Martí!

La setmana passada la Cris em va demanar alguna cosa per un nadó... un Martí, com el seu! Va triar la roba, una de les que m'agrada més, i vaig acabar fent un conjunt de tres peces:

una bosseta amb aplicació


una manteta d'etiquetes a joc


i una tovalloleta amb forma d'osset que podreu trobar als llibres d'Aranzi Aronzo, que m'encanten!


Aquí el conjunt al complet:





Benvingut Martí, l'enhorabona mamadelmartí!!!

I gràcies Cris per pensar en mi ;)

dimecres, 16 d’octubre del 2013

Funda per les ulleres i tabaquera

No és que estigui cosint molt aquests dies... bé, una mica sí, un parell d'encàrrecs, cosetes pel petitguerau i un ninot de feltre que li vaig fer a l'Ïu aquest estiu i que encara he d'enllestir. Però aniré penjant les poques cosetes que he fet durant el curs. Aquest hivern passat he estat estudiant de nou... i vaig haver d'anar a fer-me unes ulleres per la vista cansada. Ja ni em recordava de què és això d'estudiar!

Vaig improvisar una funda per les ulleres, perquè la que em van donar era enooorme...


A la primavera l'Eva em va encarregar una tabaquera per regalar a una amiga. No n'havia fet mai cap, de manera que em vaig inspirar en diverses tabaqueres handmade i tutorials que corren per internet. Aquí la teniu oberta i amb tot el que s'hi sol portar:



Jo no fumo, però fer aquesta tabaquera em va obrir els ulls, m'he adonat que no ha de ser tan difícil fer una cartera... una altra de les coses que tinc pendents.


Com la vaig embolicar...


I les tabaqueres que vaig fer, sempre que faig una cosa per primera vegada, faig un simulacre, hehe... i com que aquesta roba de cercles és de les meves preferides, la vaig fer igual. Ara la faig anar moltíssim, per desar-hi les joguines i els colors de l'Ïu que porto al bolso. És ideal, hi caben tot un munt de joguines... petites, això sí i no ocupa gaire espai.


Aviat us ensenyaré un conjunt de cosetes xules que m'han encarregat per un petit... ;)

dimarts, 15 d’octubre del 2013

Les bates del cole :)

Una entrada només per les bates del cole, sí... exagerat!? Noooo...

La meva intenció era fer-li la bata del cole jo mateixa, aquest estiu, però he estat força atrafegada i ha sigut una de les coses que ha quedat per fer. Primer em sabia una mica de greu, perquè em feia il·lusió fer-li una bata de retalls d'aquests xulos que queden per casa, però quan vaig saber que en realitat s'havien de portar 3 (!!!) bates al cole, diguem que ja no em va saber tan de greu... 3!!!?? En sèrio!!!??

Doncs res, m'he limitat a tunejar-les una mica i au...

A la bata de classe li vaig treure les butxaques que portava de sèrie i en vaig fer unes amb la versió verda de la tela Barnslig de l'Ikea, que m'encanta. Li vaig brodar el nom en groc perquè no tenia el mateix color de verd, més endavant li faré en verd, que ressaltarà més...


La bata de la pintura tenia ganes de pintar-la amb l'Ïu, perquè total... acabarà plena de pintura igualment... Em feia gràcia utilitzar pintura de roba, però vaig veure'n el preu de cada pot i per la poca quantitat que en necessitava vaig trobar que no valia gaire la pena. Però vaig trobar una alternativa, una mena de ceres grans, que en realitat és tempera sòlida (de la marca Instant), de molt fàcil aplicació, fet que sol ser un punt a favor quan fas alguna cosa amb un nen de 3 anys ;) Ell va pintar la part del darrera, que m'encanta com ha quedat... a veure, no us espereu res espectacular que té 3 anys... també va posar el seu nom al davant (... vaaaale, el vaig ajudar a fer la "U") i vam fer el contorn de les mans a les butxaques... L'únic que potser també faré és canviar-li els botons blancs per botons de colors.



A la bata del menjador, que no farà anar massa perquè s'hi queda de manera molt puntual, li vaig afegir aplicacions amb el seu nom i les siluetes d'un joc de coberts. Com que la bata de classe també és blava, així la diferenciarà...




I em sembla que pel que fa a les bates ja està, hehe...

El que també li he fet ha sigut el tovalló, a joc amb la bosseta de l'esmorzar que ja li vaig cosir per la llar fa un parell d'anys... vaig tenir una mica de feina amb les aplicacions del tovalló, no n'havia fet mai de tant petites, haurem de practicar ;)



Apa, que passeu una molt bona setmana

:*

diumenge, 6 d’octubre del 2013

És un d'aquells caps de setmana...

que no t'esperes.

Principis d'octubre, després d'una tempesta fugaç amb llamps i trons i de tot... un cap de setmana inicialment de molta feina, que ve d'una setmana una mica atípica, sense plans i amb una previsió meteorològica que convida a quedar-se a casa.

Hem rondat una mica (poquet, però una mica),



... hem convertit una bata de laboratori (per dir alguna cosa) en una bata de pintura pel cole, ja us l'ensenyarem quan surti de la rentadora,



... hem aprofitat una mica aquest bon temps inesperat,


... hem dinat macarrons gratinats (per fi)...


... he començat amb un projecte que fa molt de temps que tinc pendent (com tots, suposo) que és fer una col·lecció de mocadors de roba per l'Ïu, aquí va el primer, el de prova diria,



i, sobretot sobretot, hem evitat una invasió de dinosaures! No cal que ens en doneu les gràcies ;)


 I ara, amb el vostre permís, anem a sopar ;)


Demà torna a ser dilluns, que passeu una bona setmana