dissabte, 20 de juliol del 2013

Caseta de fullola

Aquesta setmana passada se'm va ficar una cosa al cap i ja se sap... el fet és que a l'Ïu li encanta fer casetes amb el duplo i després hi juga amb els clics, però clar, li queda tot una mica curt. Veient que l'afició per les casetes no li desapareixia se'm va acudir fer-n'hi una de cartró o de fullola i em vaig posar a treballar...

La veritat és que no és una gran cosa, l'he fet molt depressa i corrents i no és exactament com la volia fer... però és que hagués trigat més temps i ja ha passat mig estiu!!! De manera que si veig que hi segueix jugant i que l'aprofita potser en faré una una mica més sòlida i completa... tinc tantes idees al cap, però volen temps i, encara que no tant, també diners.

Aquesta és la caseta que vaig improvisar amb fullola, grapes i cola bàsicament. La decoració l'he fet amb una pintura de paret boneta que tenia per casa, papers de colors, cartolines i cola blanca. La distribució és la següent: a dalt a l'esquerra dormitori pares, a la dreta dormitori nadó, segon pis: bany i dormitori nens, planta baixa: menjador i cuina...


Avui hem anat a comprar un parell d'habitacions moblades dels clics, les que veieu a les fotos... hagués sigut maco poder comprar les sis habitacions que necessitem, però els que teniu crios ja deveu saber el què val cada capseta d'aquestes. Hem agafat l'imprescindible: la cuina i l'habitació dels nens, és el que dóna més joc. Però ens en faltaran unes quantes: dormitori pares, dormitori nadó, bany i menjador.



Aquí no es veu però hi ha una altra fullola que fa de jardí, amb gespa i tot, hehe... una mena de rotlle de vellut verd que vaig trobar a l'abacus! Espectacular! Quan la tinguem una miqueta més moblada ja en farem una altra foto!

La caseta que tinc al cap té molts altres extres i està ben pintada i acabada... si es presenta l'ocasió, ja m'hi posaré!

Bon cap de setmana!

dimarts, 9 de juliol del 2013

No em faré pesada...

amb el tema aquest del temps que feia que no escrivia cap entrada, perquè em fa fins i tot vergonya pensar-hi... el fet és que torno a estar mitjanament disponible i ho aprofitarem. No sé quants dies fa que intento fer una entrada i no me'n surto. Fa dies que no cuso i tampoc no tinc massa clars tots els projectes que vull dur a terme, potser per això em costa encadenar unes quantes paraules... bueh: al lio que dirien alguns!

De cop i volta m'he motivat perquè tinc dues o tres coses, d'entre el miler aproximat que tinc al cap esperant tenir temps i diners, que sí que vull i em ve de gust fer aquest estiu. A veure quantes en faig, hehe... per començar he de dir que són coses no cosides, és a dir: també tinc moltes altres projectes cosits pendents, alguns dels quals encara són encàrrecs (shame on me T_T) i d'altres, com cosetes pel petit o petita que hi ha en camí! Sí, en ve un altre... o una altra, vaja, això encara no ho sabem!

D'entre els projectes no cosits que vull fer aquest estiu hi ha un dels temes eternament pendents que tenim el Gerard i jo, que és decidir què **** fer amb el capçal del llit, no us fotré el rotllo aquí, però sí que us diré que ja fa anys que va el tema (shame on me again I guess) i que hem pensat en mil tipus de materials... i avui se m'ha acudit que podria fer alguna cosa amb suro... no sé, no ho tinc massa clar, però he estat buscant idees per internet i... uau!!!

Del bloc d'emeraldeinteriordesign...

785680 0 8 2238 modern kids Decorate A Childs Room On A Budget

Del bloc de La chica de la casa de caramelo...



Aquest prové d'un lloc web on venen un mapamundi fet de suro: www.curiosite.es



Aquest m'encanta i té bastants números per acabar lluïnt en alguna paret de casa, a més és un projecte DIY amb instruccions i tot, vist a Apartmenttherapy...

 51b2013874c5b61fe200110f._w.540_s.fit_

I aquesta idea, potser no per al dormitori, però també molt interessant, l'he trobat a rosaweb, però no diu d'on ha tret la idea...

corcho-pared

Molt poc probable que el faci anar, però divertit si més no, vist a decoideas:



Un de marcs de fotos, a decora y más...

corcho2 Cuadros de corcho

No ho sé, què us semblen aquestes idees? Algunes repensades han de quedar molt bé, o fins i tot combinant-ne unes quantes, que és el que em sembla que acabaré fent per desesperació del Gerard ;)

Doncs res, molt bon estiu i anem parlant :*